یکی از چالش انگیز ترین حوزه های صنعت فست فود حفظ سلامت و ایمنی غذا برای مشتریان رستوران فست فود شماست. انجام این کار مستلزم رعایت چند نکته ساده و مهم است در این مقاله با چند نکته مهم برای حفظ سلامت مشتریان آشنا خواهید شد.
چند نکته مهم برای حفظ سلامت مشتریان
- همیشه مطمئن باشید که مواد و محصولات را خوب هم می زنید تا دما به طور یکنواخت و ثابت بر روی غذا توزیع شود.
- از بیش از اندازه پرکردن قابلمه ها و ماهیتابه ها پرهیز کنید چرا که باعث می شود دما به طور یکنواخت به غذا نرسد.
- چاقوها را حتما در محلول ضدعفونی کننده قرار دهید تا هر موقع که خواستید از آن ها استفاده کنید، آماده باشند.
- حتما دقت کنید که کسانی که با غذا سروکار دارند و آن را جابجا می کنند بعد از هر بار کار دستکش خود را عوض کرده و دستان خود را خوب می شویند.
- همان طور که قبلا هم در زمینه ذخیره سازی مواد غذایی در رستوران فست فود اشاره کردیم، حتما روی تمام آیتم ها برچسب و تاریخ مصرف و انقضای حدودی را مشخص نمایید.
- از یک دماسنج میله ای برای اطمینان از مناسب بودن دماها استفاده نمایید.
- بعضی از دماسنج ها قابل برنامه ریزی هستند و می توان آن ها را طوری تنظیم کرد تا به طور اتوماتیک اطلاعات را بگیرند و ذخیره کنند که بعدا هم روی کامپیوتر دانلود کنید و گزارش دما را مرتب داشته باشید.
مسلما حفظ سلامت مشتریان اصلی ترین اولویت هر رستوران فست فودی می باشد. برای همین شکی نیست که صرفا این 7 نکته تضمین کننده 100 درصد سلامت مشتریان نمی باشد و شما باید با جنبه های دیگر رعایت بهداشت و ایمنی در رستوران فست فود خود آشنا باشید. برای همین بهترین کار این است که با یک متخصص در زمینه راه اندازی و مشاوره فست فود صحبت کنید. شرکت تجهیزات فست فود روبوفود آماده است تا به سوالات و ابهام های شما مشتریان عزیز پاسخ دهد و شما را در مسیر راه اندازی فست فود راهنمایی کند.