فضای کم
در مقایسه با سه نوع فر پیتزای دیگر، فرهای کنوکسیونی فضای زیادی اشغال نمی کنند. یک عدد از این فرها صرفا 0.42 تا 1.7 متر مکعب فضا اشغال می کند. پس این فر برای رستوران هایی که فضای بسیار کمی دارند، ایده آل است. برخی از آن ها حتی پهنای باریکی و در عوض ارتفاع بیشتری دارند تا بدین ترتیب فضای ارزشمند کف محیط برای تجهیزات یا وسایل دیگر آزاد بماند.
فضای متوسط
فرهای طبقه ای برای پیتزایی هایی که فضای کمی دارند یا قرار است تجهیزات دیگری هم در فضای موجود قرار گیرند، مناسب هستند. مسلما هم چیز بستگی به تعداد طبقات و اندازه های تک تک آن ها دارد، اما 4 فر 4 طبقه ای می تواند فضایی معادل 4.53 مترمکعب اشغال کند. اگرچه فضای اشغال شده توسط این نوع فر گاها به اندازه فر پیتزا ریلی است، اما روی هم چیدن آن ها باعث می شود فضای مورد نیاز شما بیشتر عمودی باشد تا افقی.
فضای زیاد
یک فر ریلی نیاز به فضای نسبتا زیادی دارد. فضا برای نوار نقاله ها در ورودی و خروجی فر نیاز است. هم چنین، اکثر فرهای ریلی آن قدر عرض دارند تا بتوانند 2 دو پیتزای بزرگ را در کنار هم بپزند. معنایش این است که برای آن که فر ریلی را به راحتی در رستوران خود قرار دهید، به فضای نسبتا زیادی نیاز دارید. در واقع فضای مورد نیاز حدودا 4.25 متر مکعب است. اگر در فست فود خود فضای زیادی در اختیار دارید، آن گاه فر ریلی بهترین انتخاب است.
شرکت تجهیزات فست فود روبوفود در زمینه فروش فر ریلی پیتزا تخصصی چندین ساله دارد و می تواند بهترین انتخاب برای سرعت بخشیدن به تولید پیتزا برای شما باشد. اطلاعات کامل تر این محصول را می توانید در این لینک مشاهده کنید.